Macromedia

Nacházíte se na straně: 2/3. Celkem je zde: 43 záznamů.
Existuje nespočetně mnoho druhů různých menu na www stránkách. Já vám ukáži, jak si můžete snadno vytvořit menu ve Flashi.
Výuka pokračuje. Mnohým z vás při těchto slovech naskakuje husí kůže, ale vězte, že my si hlavně hrajeme. Dnešní podtitul: Škola smyků.
Pojďte s námi tvořit hry pro webový prohlížeč. Využíváme skvělý Flash v dnes nejrozšířenější verzi 5. V dnešním díle s našim autem dojedeme do cíle.
Přemýšlíte na tím, jak ze Shockwave/Flash animací jednoduchým způsobem dostat grafiku a zvukové záznamy? Na jednodušší způsob než použití SWF Extractoru asi nepřijdete...
Bezpečnost a Flash? Zdá se vám to být divná kombinace? Jak za chvíli poznáte není to zase až tolik od věci myslet při vývoji aplikací ve Flashi na bezpečnost.
ento článek navazuje na předchozí díl, který se věnoval zabezpečení obsahu Flash aplikací.
Uložit rychle Flash animaci přímo z webového prohlížeče je obvykle poměrně složité. S Flash Catcherem a Flash Hunterem lze ale Flash animaci uložit velmi snadno přímo z prohlížené webové stránky.
Jistě mnozí z vás již tvořili hry či aplikace ve Flashi, které kladly na Flash Player velké nároky. Asi jste zjistili, že Flash Player není zrovna silným nástrojem. Tento článek se věnuje metodám, které zefektivní a zrychlí běh Flash movie.
Možná i vám přijde vhod dnešní inspirace formou hořícího plamene, který předvedu na klasické sirce. K jeho vytvoření přidám špetku ActionScriptu.
Ve Flashi MX můžete využít takzvaných UI komponentů k vytváření formulářů. Informace z formulářů pak využijete při zpracování v rámci Flashe. Jednotlivé prvky lze dále nastavovat pomocí funkcí v Action scriptu, ke kterým se vrátíme v některém z další...
Dnešní herní článek věnujeme adventurám, vyrobíte si základ pro hru tohoto žánru. Výsledkem bude pohyb postavy k určenému bodu. Bod se určí pomocí myši, kam kliknete, tam postava půjde. Praktické uplatnění dnešního příkladu je jen na vás, určitě to ...
Jistě jste již někdy hráli nějakou, jak se mezi ostřílenými hráči říká, "skákačku". Mám na mysli typ hry, kde procházíte nějakou budovu či krajinou a svoji postavu vidíte jako malého človíčka. My se dnes pokusíme vyrobit základ nějaké takové hry ve...
Nebaví vás už vytvářet pouhé 2D objekty, raději byste nějakou atraktivnější prezentaci ? V následujícím článku najdete jednoduchý návod, jak vytvořit otáčející se 3D spirálu.
Flash se využívá velmi často pro tvorbu různých her. Svědčí o tom i četnost vašich dotazů. Dnes tedy vytvoříme jednoduchou hru, v níž budete chytat padající objekty pomocí myši.
Trápí vás otázka, jak nastavit velikost posuvníku při načítání příliš dlouhých textů do vašich animací? Chtěli byste vytvořit posuvník, který si sám nastaví velikost podle délky textu? Nevíte, zda budou návštěvníci stránek raději klikat nebo využijí ...
V předchozím článku jsme kombinovali prvky Flashe a HTML, resp. využili jsme elementu IFRAME. Tentokrát k tomu ale použijeme pouze prvky Flashe a seznámíme se s některými novými funkcemi MX. Věnovat se tedy budu spíše začátečníkům.
Láká vás perspektiva využití Flashe jako platformy pro prezentační vrstvu aplikací? Zde se dozvíte, co je to Flash Remoting, jak začlenit flashové aplikace do světa webových služeb a jak k tomu využít populární platformu PHP.



« Copyright © 2002 - 2017  Honza Petr | Reklama - Kontakt | Připojeno přes Kraja.cz | [ochrana osobních údajů] | RSS | Mapa webu »
Partneři: | Parabola | Povinné ručení | půjčky bez potvrzení příjmu Domény a webhosting půjčky bez registru inzeráty zdarma | hosting