Naposledy přidané články

Nacházíte se na straně: 55/56. Celkem je zde: 936 záznamů.
Počítadlo na stránky si můžete vytvořit mnoha způsoby. Jednou z nich je využít možností cookies. Počítadlo, které rozebírám v tomto článku, ale není obyčejné. Zahrnuje zajímavou možnost - zjištění, kolikrát se ten samý člověk na vaše stránky vrátil.
Chcete mít odkudkoli z Internetu přístupný kalendář? Kalendář, který obsahuje podporu více uživatelů, zasílání upozorňování na e-mail a ještě navíc umí česky? V tomto díle se seznámíme s jedním takovým a ukážeme si i jeho instalaci.
Pokud se chcete naučit tvořit alespoň jednoduché programy využívající SQL příkazy a přitom se s tímto databázovým jazykem setkáváte poprvé, jste tu správně.
Jsou případy, kdy potřebujeme mít přehled o kompletní adresářové struktuře. Tedy nejen obsah jednoho konkrétního adresáře, ale i všech dalších podadresářů.
Protože slavíme takové malé výročí, tento díl vyhradíme vašim problémům s minulými články a výhledem do budoucna.
Chcete vědět, kolikrát byla vaše stránka zobrazena? Napište si počítadlo přístupů!
Jednou z nejčastějších funkcí na dynamických stránkách je zobrazení data a jména, které má v daný den svátek. V tomto článku si povíme, jak na to.
Dnešní díl se zabývá problematikou oživení stránek - ukážeme si, jak lze snadno vytvořit diskusi pro návštěvníky našeho webu. Podíváme se na daný problém jak z technického, tak i praktického hlediska.
V tomto pokračování si trochu znesnadníme práci všelijakými kontrolními atributy formuláře dat tak, aby s nimi uživatel nemohl nikterak neoprávněně manipulovat a měnit je, či jen zabránit v chybném zpracování.
Pokračujeme v našem seriálku o PHP, tentokrát jak lépe vyřešit zápis do archívu diskuze.
Jak definovat vlastní funkce a udělat si vlastní stránky co nejjednodušeji editovatelné?
Zjednodušte si život se správou webu - jedna šablona a zbytek už je hračka.
Často potřebujeme, aby se odkaz na stránku, která je právě na obrazovce, nějakým způsobem změnil. V tomto díle si ukážeme, jak na to.
Server Apache s podporou PHP by chtěl téměř každý, ale bojí se složité instalace. Uvidíte, že to zas tak těžké není...
Obrázky tvořit programovacím jazykem? Nevěříte? Přečtěte si tento díl a uvidíte, že to není ani moc složité.
Pokud se chcete naučit tvořit alespoň jednoduché programy využívající SQL příkazy a přitom se s tímto databázovým jazykem setkáváte poprvé, jste tu správně.
V dnešním dílu si ukážeme, co vše nám Homesite dovoluje změnit na svém uživatelském prostředí.
« Copyright © 2002 - 2017  Honza Petr | Reklama - Kontakt | Připojeno přes Kraja.cz | [ochrana osobních údajů] | RSS | Mapa webu »
Partneři: | Parabola | Povinné ručení | půjčky bez potvrzení příjmu Domény a webhosting půjčky bez registru inzeráty zdarma | hosting