seriály

Nacházíte se na straně: 4/5. Celkem je zde: 82 záznamů.
Server Apache s podporou PHP by chtěl téměř každý, ale bojí se složité instalace. Uvidíte, že to zas tak těžké není...
Tak a máme tu další díl nového seriálu o PHP v praxi. Ukážeme si, jak zaheslovat soubor s důvěrnými daty.
Dnešní díl se zabývá problematikou oživení stránek - ukážeme si, jak lze snadno vytvořit diskusi pro návštěvníky našeho webu. Podíváme se na daný problém jak z technického, tak i praktického hlediska.
V tomto pokračování si trochu znesnadníme práci všelijakými kontrolními atributy formuláře dat tak, aby s nimi uživatel nemohl nikterak neoprávněně manipulovat a měnit je, či jen zabránit v chybném zpracování.
Pokračujeme v našem seriálku o PHP, tentokrát jak lépe vyřešit zápis do archívu diskuze.
Jak definovat vlastní funkce a udělat si vlastní stránky co nejjednodušeji editovatelné?
Jak definovat vlastní funkce a udělat si vlastní stránky co nejjednodušeji editovatelné?
Zjednodušte si život se správou webu - jedna šablona a zbytek už je hračka.
Často potřebujeme, aby se odkaz na stránku, která je právě na obrazovce, nějakým způsobem změnil. V tomto díle si ukážeme, jak na to.
Jsou případy, kdy potřebujeme mít přehled o kompletní adresářové struktuře. Tedy nejen obsah jednoho konkrétního adresáře, ale i všech dalších podadresářů.
Co jsou to přístupová práva a jak je jednoduše změnit pomocí nejběžnějších nástrojů je tématem 20. dílu PHP v praxi.
Proměnné tvořené odkazem představují zajímavé rozšíření práce se stránkami. Manipulace s nimi je přitom velice jednoduchá.
Publikování obrázků a internet. Výtečná kombinace. Něco tu ale přeci jen chybí. Podívejte se, jak lze usnadnit manipulaci s obrázky prostřednictvím jednoduché aplikace - obrázkové galerie.
Publikování obrázků a internet. Výtečná kombinace. Něco tu ale přeci jen chybí. Podívejte se, jak lze usnadnit manipulaci s obrázky prostřednictvím jednoduché aplikace - obrázkové galerie.
Dnes na Internetu najdete řadu více či méně zdařilých portálů, jejichž společným jmenovatelem je katalog stránek. Možná jste přemýšleli nad tím, jak byste si mohli sami nějaký katalog stránek (odkazů) vyvinout. V několika článcích vás povedu krok za ...
V minulém díle jsme se seznámili se základními pojmy vývoje informačního systému, zadefinovali jsme si zadání a vytvořili datovou základnu (tj. tabulky v databázi). Dnes přikročíme k první implementaci, a to k zobrazení úvodní stránky katalogu, která...
Ve druhém článku o tvorbě vlastního katalogu jsme si řekli, jak zobrazit úvodní stránku. Nyní se podíváme na implementaci zobrazení obsahu sekce, když uživatel na hlavní stránce klikne na nějakou sekci (a zavolá tak náš skript index.php s parametrem ...



« Copyright © 2002 - 2017  Honza Petr | Reklama - Kontakt | Připojeno přes Kraja.cz | [ochrana osobních údajů] | RSS | Mapa webu »
Partneři: | Parabola | Povinné ručení | půjčky bez potvrzení příjmu Domény a webhosting půjčky bez registru inzeráty zdarma | hosting