Naposledy přidané články

Nacházíte se na straně: 50/56. Celkem je zde: 936 záznamů.
Víme již, jak se definuje typ dokumentu a nyní se můžeme podívat na jeho typickou strukturu. Dá se ušetřit na hlavičkách?
[4971]
Hodnocení kvality odkazu
Tento článek věnuji tématu, které tíží nejednoho administrátora webových stránek (často free–hostingových). Oním pojítkem jednotlivých webů tohoto typu bývá pomalá odezva serverů a tedy zdlouhavé načítání a následné zobrazení stránky.
Nejednoho tvůrce zajímá kdo a kdy, je stahuje jeho soubory. Tento článek věnuji tématu, jak sledovat download souborů. Navíc jakým způsobem povolit či zamítnout download souborů nechtěným uživatelům.
Po nějaké době se opět vracíme k našemu seriálu o DirectAnimation. Dnes se podíváme na prvek Sprite, pomocí něhož je možné ovládat animované obrázky ve formátu GIF.
Dnes si ukážeme jako pomocí CSS obohatit své formuláře o barevné prvky. Pokud máte pocit že standardní formulářové prvky kazí vzhled vašich stránek, čtěte tento článek!
V dnešním díle seriálu o DirectAnimation si představíme prvek Path, který umožňuje pohybovat libovolným objektem po WWW stránce.
Dnes se seznámíte se sedmi užitečnými tipy k tvorbě WWW stránek - například Odkaz na počátek právě prohlížené stránky, Používání exotických fontů písma, Podtržení jinou barvou než je barva textu, Otevření nového okna prohlížeče na celou obrazovku.
V dnešním článku se podíváme na několik chyb, kterých se dopouštějí tvůrci WWW stránek a také si ukážeme, jak se těchto chyb vyvarovat.
Začali jste publikovat na webu v HTML s Javascriptem? Pak možná nechcete, aby si někdo jiný mohl stáhnout vaše obrázky. Či chcete poskytnout nějaké informace jen některým uživatelům.
Podívejme se na již otřepané téma diskusního fóra, tentokráte z jiného pohledu. Oním pohledem bude SQL se zaměřením se na množství příkazů na databázový stroj.
Pojďte se s námi podívat na novou knihu o Microsoft FrontPage 2002 - Krok za krokem.
Dejte svému webu nový rozměr. A to v podobě efektních tlačítek, checkboxů apod. Podíváme se i na to, proč toto téma není oblíbené.
Jak funguje, které parametry má a jak fungují v jednotlivých prohlížečích?
Formátování tabulek pomocí CSS, formátovací modely pro rámování tabulek.
Pokud se chcete naučit tvořit alespoň jednoduché programy využívající SQL příkazy a přitom se s tímto databázovým jazykem setkáváte poprvé, jste tu správně.
Publikování obrázků a internet. Výtečná kombinace. Něco tu ale přeci jen chybí. Podívejte se, jak lze usnadnit manipulace s obrázky prostřednictvím jednoduché aplikace - obrázkové galerie.
Publikování obrázků a internet. Vítečná kombinace. Něco tu ale přeci jen chybí. Podívejte se, jak lze usnadnit manipulaci s obrázky prostřednictvím jednoduché aplikace - obrázkové galerie.
« Copyright © 2002 - 2017  Honza Petr | Reklama - Kontakt | Připojeno přes Kraja.cz | [ochrana osobních údajů] | RSS | Mapa webu »
Partneři: | Parabola | Povinné ručení | půjčky bez potvrzení příjmu Domény a webhosting půjčky bez registru inzeráty zdarma | hosting